Funktiå?

Funktiå on kahden kaveruksen Artturin ja Markon projekti, jonka tarkoituksena on promotoida meitä kiinnostavia asioita, kuten ihmisiä, jotka tekevät cooleja juttuja, yrityksiä, joiden tuotteista tai tavasta toimia pidämme, tapahtumia, jotka vaan ovat niin hiton siistejä, designia, jossa on jokin juju, bändejä ja hyvää musiikkia tai meidän omaa osaamista ja touhuilua. Keskeisenä osana jutuissa on Turkulaisuus, mutta se ei estä kirjoittamasta myös muista Turun ulkopuolisista aiheista.

Haluatko sinä mukaan Funktiåån?

Jos sinulla on kiinnostusta tämänlaisista asioista kirjoittamiseen, ota yhteyttä sillä emme halua rajoittaa tekstejä ainoastaan, meidän varsin rajoittuneeseen maailmankuvaan ja sanalliseen kykyyn ilmaista näkemyksiämme asioista. Jos olet kiinnostunut, niin lähetä vapaa-muotoinen ehdotus ja kerro itsestäsi osoitteeseen:

info (at) funk-10.com

Kriteerit postauksille?

Funktiån kirjoitusten on täytettävä tietyt kriteerit. Jokaisessa jutussa pitää aina olla kuva ja mielellään monia hyvänlaatuisia kuvia. Emme ole poliittiisesti sitoutuneita juttujemme suhteen, joten jätetään poliittiset aiheet muille. Aihealueiden suhteen meillä ei ole kovaa filtteriä, mutta lukemalla Funktiåta, saat kyllä hyvä kuvan mahdollisista aiheista. Ole rohkea ja ehdota uusia aluevaltauksia!