Crew

Artturi Elovirta

Artturi tekee toimeksiantoja omassa yrityksessään Artturi Elovirta Innovations:ssa. Konseptitoimisto a.e.i tuottaa palveluja ja uusia innovaatiota, kuten 3D projection mappingeja,  digitaalisia palveluita (IoT, Industry 4.0, PV), äänisuunnittelua, graafista suunnittelua ja tapahtumia. Artturi toimii myös  Forum korttelin yhteyspäällikkönä ja mukana mm. Boost Turku hallituksessa  Start Up evankelistana, kuudennen aallon yritystoiminnan BASTU-ryhmässä ja luennoi kaupunkikehityksestä.

Artturi on "teknologiakulttuurin moniottelija" ja toimii innovaatioiden ja uusien kokeilevien tekniikoiden edelläkävijänä mm. VJ:nä (videojockey) lukuisille kansainvälisille artisteille ja festivaaleille sekä yhteisöille ja yrityksille kuten mm: The Shift, Boost, Jolla, Spark Up, H2Ö, Turku Modern, X-Rust ja Flow.

Artturilla on myös pitkä ammattitaito muotimaailmasta kun hän toimi pitkään markkinoitsijana ja sisäänostajana vanhempiensa muotiyrityksessä  Donatellossa. Artturi on tehnyt kansainvälistä vaatekauppaa yli 20 vuotta lukuisten vaatebrändien kanssa kuten: Hugo Boss, Corneliani, D&G sekä lukuisten muiden. Artturi rakastaa kauniita asioita, tyylejä ja hän seuraa uusia innovaatioita intohimoisesti.

Artturi on koulutukseltaan BA of digital arts ja erikoistunut physical computingiin, creative coding:iin ja robotiikkaan. Hänen lukuisat toimeksiannot ovat vieneet häntä pääosin ympäri Eurooppaa.

Artturi harrastaa vapaa-aikanaan elektronista musiikkia, rakentaa elektroniikkaa sekä tekee interaktiivisia mediataideteoksia. Myös rakas 7-vuotias tytär Helmi pitää hänet alati liikkeessä.

Marko Mattila

Marko on toiminut jo toistakymmentä vuotta erilaisissa teknologiayrityksissä pääasiassa ohjelmistopuolella. Marko on työskennellyt mm. Jollalle, Nokialle, KONE:lle ja Sandvik Mining Companylle, joko suoraan tai alihankkijana. Tällä hetkellä Markon päivätyö on DiGiCo:lla, eli Brittiläisellä live-digitaalikonsoleita (mikseripöytiä) valmistavassa yrityksessä. 

Markolla on pitkä kokemus erityisesti graafisten käyttöliittymien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta teollisuudelle, mutta myös mobiilipuolen osaamista löytyy Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmästä, Nokia MeeGoon sekä iOS ja Android puolelta. 

Marko on koulutukseltaan Filosofian maisteri, mutta hänellä on myös ammatillinen tutkinto sähkö- ja elektroniikka-puolelta.

Ohjelmisto-osaamisen lisäksi Markolla on n. 10 vuoden kokemus mm. kultasepänalasta ja hän on myös aina ollut kiinnostunut tuotesuunnitelusta ja designista. Vapaa-aikanaan Marko valokuvaa, rakentaa erilaisia projekteja, joista viimeisimpänä mainittakoon kaiutinprojekti. Musiikkimaailma on myös tuttua ja Marko soittikin aktiivisesti muutamissa eri bändeissä 1990-luvulta 2000-luvun alkupuolelle. 1990-luvun alkupuolella Marko toimi DJ:nä Turun eri yökerhoissa. Markolla on vaimo Jutta ja kaksi lasta Niilo ja Inkeri, jotka tuovat iloa arkeen.

Funktiåssa Markon tekee kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tsekkaa myös Markon valokuvasaitti marko.funktiå.com