Äidille BEdesignia

Vaimoni on jo jonkin aikaa jutellut pitävänsä BEdesignin Deer-hyllystä ja on aprikoinut, että pitäisikö sellainen ostaa vai ei. Päätin äitienpäivän kunniaksi ostaa hänelle kyseisen hyllyn, mutta kuten tavallista, olin taas hieman myöhässä lahjan hankinnan suhteen. Katsoin läpi BEDesignin verkkokaupan, mutta ajattelin, että tuskin saan sitä sieltä 2 päivän sisällä kotiin toimitettuna. Tosin, en edes ottanut asiasta selvää, joten ehkä sekin olisi onnistunut. No mikä nyt neuvoksi….?

Sisustuksen koodi

Katsoessani BEdesignin jälleenmyyjät läpi ja huomasin myös Sisustuksen Koodin myyvän Deer-hyllyä, joten lähetin liikkeeseen sähköpostia ja kysyin hyllyn saatavuutta. Sain sähköpostiin melkein heti vastauksen, jossa ilmoitettiin hyllyn olevan melko varmasti noudettavissa kahden päivän sisällä. Tarkistettuaan toimitusajat, mukavaksi yllätykseksi minulle ilmoitettiin, että hylly saadaan liikkeeseen jo seuraavaksi päiväksi.

Kuten Sisustuksen Koodista luvattiin, sain seuraavana päivänä vahvistuksen, että hylly on valmis noudettavaksi. Pitääkin nostaa hattua Sisustuksen Koodin henkilökunnalle Maijalle ja Tomille loistavasta palvelusta!

Btw, mainittakoon, että Sisustuksen Koodissa on Saanan ja Ollin popup-myymälä ja Gaggui Kaffelan kakkua tarjolla keskiviikkona 14.5 Turku Desing Festivalin, TDF:n aikana.

Paketti

Deer-hylly toimitetaan vanerisessa, erittäin jykevässä laatikossa, jonka tulen todennäköisesti uudelleenkäyttämään johonkin. Tällä BEdesign on todellakin varmistanut, että hylly ei ainakaan vahingoitu kuljetuksen aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

On varsin piristävää huomata, että Suomessa osataan itse tuotteen designin lisäksi miettiä myös muuta käyttökokemukseen liittyvää kokonaisuutta. Tämä seikka on monien tuotteiden kohdalla unohdettu kokonaan, koska ajatellaan pelkästään tuotetta, mutta ei sen kokonaisvaltaista käyttökokemusta, joka alkaa siitä, kun tuote päätyy paketissa asiakkaalle. Onneksi hylly ei siis saapunut perinteisessä pahvilaatikko-styroksi-yhdistelmään-pakattuna.

Tästä ISOt pisteet BEdesignille!

Deer-hylly

Asensin hyllyn kivimuuriin, TV:n yläpuolelle, mikä on ollut meillä jo pitkään tyhjä, koska emme ole halunneet laittaa siihen ”väkisin” mitään. Deer-hylly tuntuu sopivan seinälle hyvin, eikä pomppaa silmille, koska se on muurin kanssa saman värinen. Hyllyn rakenne tuntuu tukevalta ja myös työn jälki on laadukasta viimeistelyä myöden. Asentaminen sujui ilman ongelmia ja alla on kuva hyllystä omalla paikallaan.

Deer-hylly

Seuraavaksi pitääkin miettiä mitä hyllyyn voisi laittaa, mutta se jääköön vaimon päätettäväksi:) Hylly toimii kyllä tyhjänäkin kivana koristeena ja toimittaakin hirvenpään virkaa, sillä aikaa kun siihen ei ole vielä löytynyt sopivaa sisältöä. Pitää kyllä sanoa, että Deer-hylly on kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin innovatiivinen design ja koska itse tuote on hyvä ja yritämme tukea suomalaista, erityisesti turkulaista osaamista, niin tällaisia tuotteita ostaa mielellään. Osasyyllisenä tähän hankintaan voidaan pitää myös Gaggui Kaffelaa, joka tuo hyvin esille juuri turkulaista designia sisustuksellaan:)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest