Gaffela, Ydintalvipuutarha, Woobs,…

Torstai 4.6 oli erittäin aktiivinen päivä Funktiålle ja monille muille. Gaggui Kaffelan siskokset Jonna ja Johanna avasivat uuden take-away tyylisen Gaffelan Turun Forumkortteliin, Jori Hulkkosen luotsaama Ydintalvipuutarha avasi puutarhakesän Aboa Vetuksen Aula Cafen puutarhassa ja myös Woobsin aurinkolasit löysivät tiensä Funktiån edustajien kotiin.

Gaffela

Gaffela, josta jo teimmekin pienen tiedotusluontoisen jutun avasi ovensa avajaisten  4.6 myötä ja suuremmalle yleisölle ovet avautuvat heti seuraavana päivänä perjantaina 5.6. Gaffelan ajatuksena on tarjota laadukkaita gaffelaatuja eri maanosista hieman normaalista poikkeavalla konseptilla.

Gaffet valmistetaan käsin ennalta tarkalleen lasketun kahvi- ja vesimäärää käyttäen ja asiakas voi odottaessaan nähdä kuinka kaffe valmistuu omien silmiensä edessä. Kuten Gaggui Kaffelassa, niin myös Gaffelassa ovat käytössä Turun Kahvipaahtimon pavut. Toki, Gaffelasta saa myös perinteistä espressoa tai cappuccinoa, mutta kannattaa testata myös muuta tarjontaa. Gaggutarjonta on hieman suppeampaa ja tarjonta keskittyykin enemmän kuppigaggujen tyyliseen naposteltavaan.

Ydintalvipuutarha

Jori Hulkkosen luotsaama Ydintalvipuutarha, tai kavereiden kesken YTP, aloitti kesän 11. kerran Aula Cafessa ja saikin osallistuja mukaan sankoin joukoin. Jori ei soita musiikkia kosiksellaakseen ihmisiä vaan haluaa tarjota ihmisille poikkeavan musiikkielämyksen.  Aula Cafen puutarha olikin täynnä innokkaita kuulijoita jo klo 21 vaikka keli olikin aika kylmä.

Avauspäivän onneksi, emme saaneet vettä niskaan ja YTP:ssä olikin loistava tunnelma. Kannattaa käydä tsekkaammassa Ydintalvipuutarha joka kesätorstai aina elokuun loppuun saakka.

Woobs

Gaffelaa vastapäätä Forumkorttelissa on Turkulaisen Woobsin myymälä, jossa voi käydä tutustumassa upeisiin puusta valmistettuihin aurinkolaseihin.

Woobsin kaikki tuotteet suunnitellaan Suomen Åbossa, mutta valmistus on ulkoistettu yrityksen ulkopuolelle. Yksilölliset ja erilaiset aurinkolasit sekä miehille että naisille irtoavat n. 80€ hintaan. Lasien mukana tulee hieno puukotelo kangaspussin lisäksi.

Funktiå tekee lähiaikoina hieman syväluotaavamman jutun Woobista, mutta sitä odotellessa, kannattaa käydä katsomassa Woobsin tuotteet paikan päällä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest