Gaggui Kaffelan pikkusisko Gaffela

Turun kaffelakulttuuri saa taas lisäpotkua, kun helmikuussa 2014 avattu Gaggui Kaffela saa pikkusiskokseen uuden Gaffelan, joka avataan uudistuneeseen Forumkortteliin. Gaffelassa keskitytään laadukkaaseen kahviin ja kokonsa puolesta viisipaikkainen pikku kaffela onkin painottunut take-away kaffeihin. Kahvien lisäksi Gaffelassa saadaan nauttia myös Gaggui Kaffelan herkuista, mutta hieman suppeammassa muodossa.

Guppigagui

Tunnelmaltaan Gaffela tulee muistuttamaan esikuvaansa Gaggui Kaffelaa: turkulaista muotoilua löytyy niin Kuben lampuista kuin Pastellipisaran puisista koristuksista isossa brewingbaarissa. Myös tutun turkulaisen keramiikkataiteilijan Terraviivan astiat ovat Gaffelassa käytössä.

Koska Kaffelan pitäjät Jonna ja Johanna eivät halunneet lähteä avaamaan toista samanlaista paikkaa, joten he päätyivät brewing-kahvilakonseptiin, jossa asiakkaille tarjotaan kahvia alkuperämaan eikä tekotavan mukaan samalla kun asiakas näkee kahvin valmistuvan sitä odottaessaan. Gaggui kaffela kokeili samaa konseptia Turku Design Festivalin aikana pop-up kontti-Gaffelassa, josta saatu hyvä palaute vahvisti aloituspäätöstä Gaffelan avaamisesta.

Gaffela avaa ovensa kesäkuun 4. päivä. Tervetuloa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest