KUI Designin LOCAL SHOP Fortuna korttelissa

Funktiå kävi moikkaamassa Fortuna korttelissa sjaitsevassa KUI Designin LOCAL SHOPissa Emma Kaivolaa. Pakkohan näin upeasta konseptista oli juttu julkaista.

KUI logo2015 6cm

Emma kertoo että KUI Design on vuonna 2007 perustettu turkulainen yritys, joka sai alkunsa kysymyksistä: MITEN ja MIKSI (=varsinaissuomalaisittain KUI?) kun vastavalmistuneet tekstiilimuotoilijat Anna ja Rebekka pohtivat tulevaisuuttaan. Tänä päivänä KUI Design on: Emma, joka hoitaa yrityksen kotoisaa putiikkia Local Shoppia vanhassa 1700 -luvun talossa Fortunakorttelissa aivan Turun jokirannassa; Anna, joka toimii pääosin suunnittelijana ja markkinoijana; Rebekka ja Henna, jotka suunnittelevat, painavat ja ompelevat tuotteita vanhassa Manillan tehdaskiinteistössä Aurajoen varrella.

localshop_fiilis2localshop_eteinen

Emma kertoo että iso osa yrityksen tuotteista valmistetaan edelleen kokonaan käsityönä omalla työhuoneella Manillassa. Yksi oman tuotannon eduista on se, että pystymme hyvin nopeasti ja pienillä erillä kokeilemaan uusia ideoita. Joskus uusi idea saattaa olla protona pöydällä jo samana päivänä. Osa tuotannosta valmistuu kuulemma joen toisella puolella Framilan ompelimossa, sekä muilla ompelijoilla, jotka koostuvat lähipiiristämme. Yrityksen mallistoon kuuluvat lasten luomupuuvillaiset vaatteet valmistetaan nykyään pienellä suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.

Täl Pual ja Tois Pual_uusi kuosi

Alusta alkaen toiminnan suuri innoittaja on ollut tekemisen ilo. Uudet ideat, tekeminen, kokeileminen, onnistumiset ja epäonnistumiset sekä ihanat asiakkaat ovat työn rikkaus, Emma kertoo. Myös ammattitaitoiset, innostavat ja intohimoiset työkaverit ovat mahtava lisä! Tekemisen fiilis näkyy myös butiikissa joka on upean kodinomaisesti sisustettu, lämmin ja kotoisa.

localshop_emmakuidesign_ryhmäkuva

Turun jokirannassa, Fortunakorttelissa sijaitsevan LOCAL SHOPin valikoimaan kuuluu KUI Designin omia paikallisesti valmistettuja tuotteita ja vaihtuva valikoima muiden mielenkiintoisten pienten merkkien tuotteita, sekä Turun alueelta että muualta maailmalta. LOCAL SHOPin tuotteista löytyy hienoja yksityiskohtia ja laatu tuntuu kaikessa.

localshop_fiilislocalshop_lillagunga

KUI Designin LOCAL SHOP edustaa samoja asioita kuin KUI Design on aina edustanut; paikallisuutta, ammattitaitoa, iloa ja intohimoa. Myymälästämme löydät aina kattavimman valikoiman tuotteistamme. Niin kestosuosikeista, kuin pienistä erikoiseristäkin. Ihanien tuotteiden ohella putiikissa tärkeää on hyvä fiilis, Emma kertoo. ”Toivomme välittävämme jokaiselle ovestamme sisään astuvalle pienen hetken kauniita asioita ja hyvää mieltä.”

Kannattaa käydä tutustumassa varsin mainioon KUI Designin LOCAL SHOPpiin ja tekemään kivoja löytöjä vaikka kotiin, mökille, lahjaksi tai itselle.

KUI Design LOCAL SHOP
Läntinen Rantakatu 13A,
Fortunakortteli
(Turku Touringin takana, sisäpihalla)

Avoinna ma-pe 11-18, la 11-16

+358445726198

LS-LOGO 6cm

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest