Pop Å ja Turku Design Festival

Funktiå sai kutsun tutustumaan uusimpaan Pop Å -popup kauppaan, joka avataan toukokuun ajaksi Turun keskustaan. Pop Å:n on uudenlainen lifestyle popup-kauppa, jonka ideana on esitellä designia sen luonnollisessa käyttöympäristössä, eli oikeassa asunnossa. Edellisen kerran sama konsepti oli käytössä viime joulukuussa hyvällä menestyksellä, joten toivomme samanlaista menestystä uusimmalle Pop Å -kaupalle. Tällä kertaa Pop Å -asunto sijaitsee Turun keskustassa 1920-luvun kivitalossa, kävelykadun varrella osoitteessa Yliopistonkatu 24 B 38, 5. krs ja on avoinna 5.-31 toukokuuta.

PopÅ

Kuva: Tuomas Mäkelä

Valitettavasti emme päässeet osallistumaan Pop Å:n avajaisiin, mutta haluamme kuitenkin promotoida tätä erilaista tapaa myydä pääasiassa paikallista ja suomalaista designia, joten mielellämme kannamme kortemme kekoon jutun muodossa.

Esittelyasunnosta löytyvät mm. seuraavien brandien tuotantoa – BeDesign, Plantui, House Doctor, Kube, La Bruket, MAYN, NaNi, Nicholas Vahé, Saana ja Olli, Turun Kahvipaahtimo ja Valoa by Aurora.

PopÅ

Kuva: Tuomas Mäkelä

Jos osallistut Turku Design Festivaliin (TDF) tänä vuonna tai olet harkitsemassa kotiisi uusia sisustuelementtejä poikkea tutustumaan Yliopistonkadun Pop Å-asuntoon. TDF:n aikana Yliopistonkadulla on myös Pop Å -kahvilalounge, joka toteutetaan yhteistyössä Gaggui Kaffelan kanssa tapahtumaviikon aikana.

Ja nyt kun otimme puheeksi TDF:n, niin suosittelemme osallistumista Turku Design Festivalin avajaisiin 6.5 Tårgetissa Linnankatu 3:ssa, jossa on viime vuotiseen tapaan hauska Pecha Kucha -ilta ja yhtenä puhujista on Funktiån oma poika Artturi Elovirta.

Funktiå toivottaakin hyvää Turku Desing Festivalia kaikille!

Lisätietoja:

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest