Uusi FORUM kortteli

Turun sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva FORUM kortteli on uudistautunut freesillä ja rohkealla konseptilla.  Huhtikuun 2015 jälkeen Forumissa on ollut suuren maailman huumaa, kun Forum kortteli on saanut vanhojen toimijoiden lisäksi uusia yrittäjiä sekä erilaiset POP UP- projektit ovat rantautuneet Forumin käytäville. Pakko sanoa että upealta näyttää!

forum_logo_500x198

 

Forumissa on jo vuosia toiminut monta hienoa yritystä kuten:

UUDET YRITTÄJÄT

 

Korttelin vanhojen yrittäjien lisäksi on tullut uusia kuten:

  • VEGEKAUPPA (Terveellistä, edullista ja laadukasta kasvisruokaa)
  • NAISEN UNELMIA (laadukas naisten alusvaateliike)
  • WOOBS (Turkulainen puisia aurinkolaseja suunnitteleva merkki)
  • GAFFELA– Gaggui Gaffelan pikkusisko (loistavia kahveja paikanpäällä juotavaksi ja to-go)
  • TONFISK Design (Suomalainen maailmanlaajuisen suosion saavuttanut designmerkki)
  • KARAMALOO (Afrikassa eettisesti valmistettuja kodintavaroita sekä vaatteita).

FORUM KORTTELI hakee koko ajan uusia/vanhoja yrittäjiä ja toimijoita. Jo nähdyt uudet konseptit ovat elävöittäneet kauppakeskusta huimasti ja kauppakeskuksen rohkea lähestyminen yrittäjyyden tukemiseen varmasti näkyy tulevaisuudessakin hyvänä esimerkkinä kohti uutta nousua. Voit myös helposti ottaa yhteyttä kuullaksesi kuinka voit saada oman tuotteesi, yrityksesi tai palvelusi esiin.

POP UP:it & TILAPÄISKÄYTÖT

Korttelissa on ollut kiva vierailla uusien liikkeiden tullessa jäädäkseen tai lyhyemmiksi ajoiksi ja jopa viikottain vaihtuvien POP UP (=tilapäiskäyttö) projektien takia. Mielenkiintoisia POP UP projekteja on vetänyt FORUM KORTTELI itse sekä yhteistyössä Turun NuorkauppakamariPOP UP TURKU projekti.
Forum korttelissa Pop Up yrittäjiä ja tapahtumia on ollut huima määrä kuten: BURGER ROOMSMALL STORE, WEBAITIO, SAMSARAATYTTÖ JA VUOHITURKU DESIGN FESTIVALH2Ö, FUNKTIÅTÄSÄTHINGEREMPTY ART SPACEVERSOT 2015POP UP OPISTOJUKKA HAKANENPLANTUISHAVE CLUB FINLANDPOP UP TURKUFIGHTBACK, SAVUKEIDAS, PIIROINEN, HACKLAB TURKU  sekä lukuisia muita yrittäjiä ja toimijoita. Klikkaa linkkeihin ja tutustu hienoihin brändeihin ja yhteisöihin!

FORUM KORTTELI

Forum kortteli on Turussa, Kauppatorin laidalla sijaitseva kauppakeskus. Forumin neljä sisäänkäyntiä yhdistävät keskustan vilkkaat kävelykadut – Kauppiaskadun, Aurakadun, Eerikinkadun ja Linnankadun. Monipuolisten toimijoiden siivittämä Forum on mielenkiintoinen kauppapaikka, joka rikkoo perinteisen kauppakeskuksen rajoja. Forum muodostui kauppapihaksi vuonna 1979, ja se uudistettiin vuonna 1999 kun piha-alueelle rakennettiin lasikate. Kauppakeskus toimii neljässä eri rakennuksessa, jotka on yhdistetty toisiinsa katetulla käytävällä. Merkittävin näistä lienee Affärscentrumin talo, joka rakennettiin kahdessa osassa 1921–1926. Rakennuksen suunnittelivat Väinö Määttä ja August Krook. Lue lisää historiasta täältä.

kartta3

Upeaa että Turku on saanut uuden nuorekkaan kauppakeskuksen josta ei eloa puutu! Funktiå suosittelee  tutustumaan täysin uusittuun FORUM kauppakeskukseen. Kannattaa myös rohkeasti kokeilla uusia liikeideoita ja promotoida vanhoja FORUM korttelin liiketiloissa. Hyvä Forum, 10 points!

AVOINNA
MA-PE 7:45-20:30 | LA 7:45-18 | SU 11-18

Tykkää FORUM KORTTELISTA MYÖS FACEBOOKISSA

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest