FUNKTIÅ BYRÅ TITANIK-galleriassa 1.-9.11.2014

FUNKTIÅ avasi popup BYRÅN viikoksi Turun Aurajokirantaan TITANIK-galleriaan ja puuhamiehenä tässä projektissa toimii FUNKTIÅn Artturi Elovirta. Artturi promotoi tälla tempauksellaan myös omaa yritystään, eli Artturi Elovirta Innovationsia. Artturi onkin ahkeroinut ja saanut aikaiseksi varsin mukavan pienen toimiston seuraavan viikon ajaksi. Toimistolle voi poiketa kuka tahansa vaikka kahville ja samalla on mahdollisuus nauttia TITANIK-galleriassa esillä olevasta taiteesta ja tietenkin nauttia Artturin seurasta.

FUNKTIÅ BYRÅ

FUNKTIÅ BYRÅ

FUNKTIÅ BYRÅ:n tavoitteena on tuoda esiin mm. Turkulaista osaamista, eli voit tutustua paikan päällä Turkulaiseen musiikkituotantoon vinyylien muodossa. Tarjolla onkin monien Turkulaisten muusiikintekijöiden tuotantoa. Toimistolta löytyy myös levysoittimet, joten musan kuunteleminen tai miksaaminenkin onnistuu vaikka espressoa nauttiessa paikan päällä.

Otimme esittelyyn myös Olli Suorlahden Olegtron *4060 musiikki-ihmeitä, joita voit käydä myös kokeilemassa. Artturi antaa mielellään pienin oppitunnin laitteen käyttämisestä ja samalla tuleekin tutuksi elektroniikan alkeet:) Otamme myös Ollin puolesta tilauksia vastaan ja muutaman yksilön voit ostaa myös suoraan toimistoltakin.

Olegtron*4060

Jos ei kuitenkaan itse laitteelle ole käyttöä, niin näytillä on Olegtron*4060 t-paita, joita voi tilata suoraan FUNKTIÅ:n verkkokaupasta. Voit myös tutustua laitteeseen FUNKTIÅ:n toteuttaman videon avulla Vimeossa.

Musiikin ja elektroniikan lisäksi toimistolta löytyy Save the Duck -takkeja sekä naisille ja miehille. Artturi tilasi setin takkeja ja näitä ultrakevyitä ja laadukkaita, Italialaisia untuvatakkeja onkin nyt mahdollisuus ostaa suoraan FUNKTIÅ BYRÅ:sta. Jos sinulla on siis talvitakin hankinta edessä, poikkea toimistolle kokeilemaan takkeja. Save the Duck -takkien ideana on käyttää tekountuvaa, joten niiden tuotannossa ei ole vahingoitettu yhtäkään ankkaa, joka olisi joutunut luopumaan höyhenistään ihmisten vaatettamisen takia. Seuraavassa onkin muutamia esimerkkejä tarjolla olevista takeista.

Hauskana erikoispiirteenä takeissa on vetoketjun ja hupun yhdistelmä, jolla hupusta saa tehtyä erittäin korkean kauluksen tai jopa kokonaan umpinaisen, jos sää sattuu paiskomaan vaikka räntää päin naamaa. Jokaisen takin mukana tulee myös pussi, johon takin voi tunkea esim. matkalle lähtiessä. Takin saa mahtumaan erittäin pieneen tilaan ja tarvittaessa sitä voi käyttää myös tyynynä silloin, kun se on sullottu pussiin. Takeista on siis saatavilla useita eri vaihtoehtoja sekä miehille ja naisille.

Artturi

FUNKTIÅ ja Artturi kiittää lukijoita ja tukijoita ja astukaa sisään FUNKTIÅ BYRÅÅN, jos olette Aurajokirannassa kävelyllä.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest