Haloo Helsinki – keikkakuvia Naantalin Kaivohuoneelta

Menin katsomaan Haloo Helsingin keikkaa Naantalin Kaivohuoneelle ja otin tietenkin kameran mukaan. Päädyin katsomaan bändiä Naantalin, koska Turun Klubin keikalle ei saanut enää lippuja. Täytyy kyllä sanoa, että keikkapaikkana Kaivohuone oli  mielenkiintoinen kokemus. Ennen keikan alkua DJ:n levylautaselta tuli kaksi tuntia totaalista schaibaa. Lämmittelymusalla ei ollut mitään tekemistä illan pääesiintyjän genren kanssa. Listalla oli Robinia, Psy:tä ja 90-luvun euro-dance-humppaa, eli samaa kamaa, jota olen itsekin soittanut Naantalissa 90-luvun alussa, Robinia ja Psy:tä lukuunottamatta. No, palataan taas takaisin itse asiaan, eli Haloo Helsingin keikkaan…

Haloo Helsinki aloitti keikkansa puolelta öin ja veti hieman yli tunnin mittaisen settinsä. Keikka oli mielestäni loistava ja pitääkin nostaa hattua näille nuorille parikymppisille hyvästä showsta! En ole itse ollut mikään kovan luokan Haloo Helsinki -fani, mutta olen kuitenkin seurannut bändiä alusta asti ja mielestäni heillä on loistavia biisejä. Etenkin Ellin personaallinen lauluääni tuo niihin oman lisänsä. Ennen keikkaa kuuntelinkin läpi heidän koko tuotantonsta ja oikeastaan yllätyin, kuinka erilaisia biisejä Haloo Helsingiltä löytyy. Mielestäni kuulin vaikutteita jopa Nirvanalta ja Nine Inch Nailista, mutta levyiltä löytyy myös hyviä poppibiisejäkin radiosoittobiisien lisäksi.

Keikkakuvat löytyvät tällä kertaa suoraan Flickrin Haloo Helsinki -albumista, mutta alla vielä Flickr-kuvagalleria.

Kirjoitan vielä toisen jutun itse kuvien ottamisesta ja Olympus OMD EM-1 käyttökokemuksesta, mutta tällä kertaa päätin pitää jutun lyhyenä. Tässä siis keikkakuvat, oli hyvä keikka ja kannattaa ostaa Haloo Helsingin levyjä, sen sijaan että striimaa musaa Spotifyista, josta bändille ei jää käytännössä paljon mitään käteen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest